Chat with us, powered by LiveChat
Team2018-05-17T09:41:02+00:00

Onze Quukskes uitdelers.

Erica Theloosen
Erica TheloosenQuukske Partner en penvoerder
Het lijkt wel inkt dat door de anderen van Erica stroomt. Daarom vloeien bijvoorbeeld persberichten, webteksten, nieuwsbrieven, (wervende) artikelen én persoonlijke verhalen voor een jubileumuitgave uit Caatjes Pen. Om jouw boodschap goed op papier te krijgen is ze een en al oor aan haar stamtafel voor verhalen. Erica is ervan overtuigd dat verhalen verbinden, inspireren, verleiden én het verschil maken.
Penvoering 80%
Luisteren 80%
Koekjeseter 20%
Sander Oord
Sander OordQuukske uitdeler en Social Media wonderkind
Deze jonge enthousiasteling uit Tukkerland ademt social met ruim 4000 volgers op Twitter, Instagram, Facebook & LinkedIn. Sander bruist altijd van de ideeën en ziet overal online kansen. Ook voor jouw bedrijf, zelfs als je ze zelf nog niet hebt gezien! Woon je net even buiten Tilburg, geen probleem, Sander komt op de fiets naar je toe!
Social media 82%
Praatjesmaker 100%
Koeken bakken 8%
Corné Janssen
Corné JanssenQuukske uitdeler en man met visie
Corné laat geen kans onbenut om jouw ideeën om te zetten in zakelijke kansen en online strategieën. Met zijn ervaring in Marketing, Recruitment, Sales en Organisatie en een goed luistert oor helpt hij je graag om een bijdrage te leveren aan je organisatie ontwikkeling. Het omzetten van creatieve ideeën combineert hij met zichtbare resultaten. Ga maar eens met hem in gesprek en ervaar het zelf. Heb je zelf even geen ideeën? geen paniek. Corné helpt je!
Commercie 86%
Koeken bakken 14%
Marketing 91%